Προϊόντα

Πληροφορίες για τα υλικά

Αλεύρι αποκλειστικά από Ελληνικούς μύλους. Τα τυριά είναι A’ ποιότητας με φέτα βαρελίσια ΠΟΠ από αιγοπρόβειο γάλα, κασέρι γνήσιο, ανάλατη και  άπαχη μυζήθρα, αγνό παρθένο ελαιόλαδο η αποκλειστικά φυτικά έλαια και λιπαρά, αυγά και γάλα μόνο με σφραγίδα.

Τα αλλαντικά είναι από την μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα, κιμάς και κοτόπουλο πάντα ολόφρεσκα από τοπικό κρεοπωλείο, τα χόρτα, λαχανικά, φρούτα είναι φρέσκα  διαλεγμένα από ντόπιους παράγωγους .

 

 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΡΟΣ/ΤΕΜΑΧΙΟ
100 ΤΥΡΟΠΙΤΑ (κουρού)* 150 gr.
101 ΤΥΡΟΠΙΤΑ (Σφολιάτα μισοφέγγαρο) 150 gr.
102 ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΠΡΑΛΙΝΑ 230 gr.
103 ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΤΥΡΙ 230 gr.
105 ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ 250 gr.
106 ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ 250 gr.
107 ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑ 180 gr.
107.2 ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑ (Λουκάνικο Χωριάτικο) 180 gr.
108 ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ 200 gr.
109 ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΜΠΕΪΚΟΝ 180 gr.
133.1 ΦΛΟΓΕΡΑ (Regato – Γαλοπούλα) 170 gr.
133.2 ΦΛΟΓΕΡΑ (Φιλαδέλφια – πιπεριά) 180 gr.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: Αφήνετε το προϊόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος να ξεπαγώσει.
Ψήνετε στους 170 C – 180 C σε προθερμασμένο φούρνο , περίπου 35′ – 40′ λεπτά.

*Η τυρόπιτα κουρού ψήνεται όπως και τα κρουασάν.

 

 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΡΟΣ/ΤΕΜΑΧΙΟ
114 ΠΙΤΣΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ (Ατομική) 230 gr.
115 ΠΙΤΣΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ (Οικογενειακά στρογγυλή) 650 gr.
115.1 ΠΙΤΣΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ (Τετράγωνη 30×30) 1000 gr.
115.2 ΠΙΤΣΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ (Τετράγωνη 30×30) 900 gr.
115.3 ΠΙΤΣΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΟΛΙΚΗΣ 600 gr.
115.4 ΠΙΤΣΑ ΤΥΡΙ ΣΟΥΤΖΟΥΚΙ 500 gr.
115.5 ΠΙΤΣΑ ΤΥΡΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙ 500 gr.
115.6 ΠΙΤΣΑ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΥΣΠΟΡΗ (Γαλοπούλα, ελιά) 260 gr.
116 ΠΕΪΝΙΡΛΙ SUPER(Ζαμπόν, μπέικον, τυρί) 270 gr.
117 ΠΕΪΝΙΡΛΙ (Ζαμπόν, τυρί) 260 gr.
118 ΠΕΪΝΙΡΛΙ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ (Φέτα, ντομάτα) 180 gr.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: Αφήνετε το προϊόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για
2  ώρες περίπου ή στο φούρνο στους 40 C για 40′  περίπου μέχρι να φουσκώσει.
Ψήνεται στους 170 C – 180 C σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 20′.

 

 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΡΟΣ/ΤΕΜΑΧΙΟ
150 ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΡΕΜΑ 500 gr.
151 ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΤΥΡΙ 500 gr.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ : Αφήνετε το προϊόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, να ξεπαγώσει.
Όταν ροδίσει τι γυρίζεται από την άλλη μεριά , για να ψηθεί καλύτερα.
Ψήνετε στους 170 C -180 C σε προθερμασμένο φούρνο, περίπου 40′.

 

 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΡΟΣ/ΤΕΜΑΧΙΟ
160 ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Στρογγυλό ταψί) 1000 gr.
160.0 ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Τετράγωνο ταψί) 1600 gr.
160.1 ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΤΡΙΦΤΗ (Ατομική) 230 gr.
160.2 ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ (Ατομική) 230 gr.
152 ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΒΕΡΓΑΣ (Τρίγωνη) 250 gr.
161 ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Στρογγυλό ταψί) 1000 gr.
161 ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ (Στρογγυλό ταψί) 1000 gr.
161.0 ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Τετράγωνο ταψί) 1600 gr.
161.1 ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΣΤΡΙΦΤΗ (Ατομική) 250 gr.
161.2 ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ (Ατομική) 230 gr.
153 ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΒΕΡΓΑΣ (Τρίγωνη) 250 gr.
162 ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Στρογγυλό ταψί) 1000 gr.
163 ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Στρογγυλό ταψί) 1000 gr.
163.0 ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Τετράγωνο ταψί) 1650 gr.
164 ΠΙΠΕΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Στρογγυλό ταψί) 1000 gr.
165 ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Στρογγυλό ταψί) 1000 gr.
166 ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Στρογγυλό ταψί) 1000 gr.
166.0 ΚΟΤΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Τετράγωνο ταψί) 1600 gr.
167 ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Στρογγυλό ταψί) 950 gr.
168 ΣΕΣΚΟΥΛΟΠΙΤΑ ΝΑΞΙΩΤΙΚΗ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ (Στρογγυλό ταψί) 1000 gr.
169 ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Στρογγυλό ταψί) 1000 gr.
169.0 ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ  (Τετράγωνο ταψί) 1600 gr.
170 ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Στρογγυλό ταψί) 1150 gr.
171 ΠΛΑΣΤΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΣΙΟΣ (Στρογγυλό ταψί) 1200 gr.
172 ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Στρογγυλό ταψί) 1100 gr.
172.0 ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Τετράγωνο ταψί) 1700 gr.
173 ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Στρογγυλό ταψί) 1000 gr.
133 ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ (Πέταλο ατομική) 200 gr.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ : Αφήνετε το προϊόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος να ξεπαγώσει.
Χαράζετε στα κομμάτια που θέλετε και προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο για τραγανό φύλλο.
Ψήνετε στου 170 C σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 50′.

 

 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΡΟΣ/ΤΕΜΑΧΙΟ
123 ΒΟΥΤΥΡΟΥ 120 gr.
124 ΣΟΚΟΛΑΤΑ 150 gr.
124.1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – ΣΟΚΟΛΑΤΑ 180 gr.
127 ΑΝΑΝΑΣ 180 gr
125 ΦΡΑΟΥΛΑ 180 gr
128 ΜΗΛΟ 180 gr
129 ΑΓΡΙΟΚΕΡΑΣΟ 180 gr
131 SPECIAL (Ζαμπόν- τυρί) 200 gr.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ : Αφήνετε το προϊόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 2 ώρες περίπου
ή στο φούρνο στους 40 C για 40′ περίπου μέχρι να φουσκώσει.
Ψήνετε στους 170 C -180 C σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 20′.

 

 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ
201 ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
201.1 ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΟΥΡΟΥ*
217 ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ (Τρίγωνα)
218 ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑΚΙΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ (Τρίγωνα)
204 ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ
205 ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑΚΙΑ
206 ΚΙΜΑΔΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΟΥΡΟΥ*
216 ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑΚΙΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ: Αφήνετε το προϊόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος να ξεπαγώσει
ψήνετε στους 170 C – 180 C σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 40′.

*Τα προϊόντα αυτά ψήνονται όπως και τα κρουασάν.

 

 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ
208 ΒΟΥΤΥΡΟΥ
209 ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ
210 ΖΑΜΠΟΝ – ΤΥΡΙ
211 ΣΟΚΟΛΑΤΑ
212 ΜΗΛΟ
213 ΚΡΟΥΑΣΙΝΙ – ΤΥΡΙ*
213.1 ΚΡΟΥΑΣΙΝΙ ΣΚΕΤΟ*
207 ΜΙΝΙ ΠΕΪΝΙΡΛΙ
219 ΛΥΧΝΑΡΑΚΙΑ ΚΑΛΤΣΟΥΝΙΑ*

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ : Αφήνετε το προϊόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 2  ώρες περίπου
ή στο φούρνο στους 40 C για 40′ λεπτά περίπου μέχρι να φουσκώσει .
Ψήνετε στους 170 C – 180 C  σε προθερμασμένο φούρνο περίπου 20′.

*Τα κρουασίνια και τα λυχναράκια μπορείτε να τα ψήσετε αμέσως μόλις ξεπαγώσουν.

 

 

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝ
139 ΦΥΛΛΟ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
139.0 ΜΙΝΙ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
139.1 ΖΥΜΗ ΜΠΡΙΟΣ
139.2 ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ
140 ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ
141 ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
141.1 ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΪΦΙ
144 ΠΙΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ (5 τεμάχια)
144.1 ΠΙΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΙΝΙ (10 τεμάχια)
103.1 ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
103.2 ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (με τυρί ρεγκάτο)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ :Για το χωριάτικο φύλλο. Αφήνετε το φύλλο στο ψυγείο από την προηγούμενη για να ξεπαγώσει φυσιολογικά. Λαδώνετε ενδιάμεσα κάθε φύλλο και χαράζετε την πίτα πριν το ψήσιμο.

line
footer
© Copyright 2014 Apostolos Kagaras, All Rights reserved.